Een PASsende locatie

Een PASsende locatie

Op nog geen 5 minuten van de A50 en gelegen dichtbij steden als ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Oss vind je hèt evenementencentrum van Bernheze met ongekende mogelijkheden. Met een oppervlakte van maar liefst 2100 m² biedt deze stijlvolle accommodatie ruimte aan diverse bijeenkomsten of activiteiten.
 
De Pas beschikt over verschillende, functioneel inzetbare zalen waar je terecht kunt voor een vergadering, beurs, conferentie, bijeenkomst, informatieavond, cursus, workshop, opleiding, repetitie, voorstelling of bedrijfsfeest. De capaciteit varieert van 12 tot 1200 personen op basis van de soort activiteit en wensen.
 
De foyer biedt toegang tot de diverse zalen waaronder een multifunctionele theaterzaal die onder andere ruimte biedt aan 428 zitplaatsen.
De theaterzaal heeft een telescooptribune waardoor in een mum van tijd de zaal kan worden omgebouwd tot evenementenhal inclusief professioneel licht- en geluidsapparatuur.
Daarnaast kun je aangeven of je koffie, thee en/of overheerlijke verse lunch geserveerd wilt hebben of gebruikt wilt maken van de beschikbare AV-middelen.
 
 
Daarnaast staat het professionele team van De Pas voor uitstekend gastheerschap, flexibiliteit, creativiteit en aandacht; wij streven ernaar dat iedereen zich thuis voelt in onze omgeving.
Om dit te kunnen waarborgen heb je tijdens de gehele organisatie één aanspreekpunt voor al je wensen en vragen.

Voor verenigingen en stichting gelden onze speciale tarieven. Vraag er gerust naar.

 

Benieuwd naar wat we voor jouw activiteit kunnen betekenen of wil je eerst onze zalen bekijken?

 
Neem dan contact op met onze afdeling Reserveringen:
T: 0412 - 451634