Zakelijk

Home » Zakelijk

De Pas: uitermate geschikt voor uw zakelijke activiteiten

Op nog geen vijf minuten rijden van de A50 dichtbij Oss, ’s-Hertogenbosch en Nijmegen vind je hét evenementencentrum van Bernheze met ongekende mogelijkheden en gratis parkeren pal voor de deur.

Met een oppervlakte van maar liefst 2100 m² biedt De Pas ruimte aan bijeenkomsten of activiteiten van uiteenlopende aard. Wij beschikken over verschillende, functioneel inzetbare zalen voor een vergadering, beurs, conferentie, informatieavond, cursus, workshop, repetitie, voorstelling of bedrijfsfeest. De capaciteit van de zalen varieert van 12 tot 1200 personen.

De foyer biedt toegang tot de diverse zalen waaronder een multifunctionele theaterzaal die onder andere ruimte biedt aan 428 zitplaatsen. Deze theaterzaal heeft een telescooptribune waardoor in een mum van tijd de zaal kan worden omgebouwd tot evenementenhal met professioneel licht- en geluidsapparatuur. De Pas biedt meerdere mogelijkheden voor catering: intern of in samenwerking met een externe cateraar. Ook hebben wij audiovisuele middelen voor u beschikbaar.

In aanloop naar en tijdens uw bijeenkomst is één van onze medewerkers uw vaste aanspreekpunt, De Pas staat voor flexibiliteit, creativiteit en uitstekend gastheerschap.

Bent u benieuwd wat we voor uw activiteit kunnen betekenen of wilt u graag eerst onze zalen bekijken?
Vriendelijk verzoeken wij u contact met ons op te nemen, wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0412 – 451634
Of stuur een e-mail naar info@de-pas.nl

Wij zien uit naar uw bericht!

(Voor verenigingen en stichting gelden maatschappelijke tarieven, informeer hier gerust naar.)