Vriend van De Pas

Home » Vriend van De Pas

Fijn dat wij Vrienden worden!

Wij zijn erg blij dat jij De Pas een warm hart toedraagt en deel uit wil gaan maken van onze steeds groter wordende Vriendengroep. Het kost je € 25,- en maar een paar minuten van je tijd én we kloppen maar 1x per jaar bij je aan. Beloofd! 🙂

Onze Vriendengroep is bedoeld voor particulieren uit Heesch en omgeving die graag hun steentje bij willen dragen. Voor bedrijven hebben wij mooie sponsorpakketten, klik hier om deze te downloaden.

Je wordt ‘Vriend van De Pas’ door het formuliertje hieronder in te vullen; daarna volgt de iDeal betaling van € 25,- Onze Vriendschap loopt dan tot 1 oktober 2022; wij benaderen je ruim van te voren om te informeren of je nog langer bevriend wil blijven. Dat hopen we wel natuurlijk!

Mede dankzij jouw financiële ondersteuning kan De Pas een breed scala aan activiteiten voor haar inwoners en verenigingen blijven faciliteren. Als dank hiervoor nemen wij jouw naam graag op in onze Vriendenlijst op deze pagina en ontvang je met enige regelmaat onze digitale nieuwsbrief.

En als dank voor jouw vriendschap verloten wij, vanaf november 2021, elke 1e dag van de maand drie leuke extra’s, bijvoorbeeld twee filmkaartjes, twee kopjes koffie, een portie bitterballen etc. Elke winnaar krijgt persoonlijk bericht en kan zijn cadeautje verzilveren in de maand van de trekking. Alle Vrienden doen elke maand automatisch mee. Is dat nou niet leuk?!

Doe je mee?

Prijs:
Anoniem
Betaalmethode

Onze vrienden

50PLUS BernhezeAdjan BankenAnnemieke BoellaardAudrey AlardsBellinda van den HelmBernadette v. TeeffelenBernheze SPBetty MuldersDesiree RommeFrank van den BroekGeert-Jan van KronenburgGerard van DijkGerard EickmansHans AlferinkHans MandersHenk KwakkelHenk en Henriëtte MaasJack van der DussenJan RaaimakersJan & Truus v.d. BiezenJesse JansenJo WijnenJolanda van GriensvenMarinda VosPeter SleegersPeter van BoekelPetra van TeeffelenRein van MoorselaarRenee SinkeRia Van BredaRiek van Venrooij-LagardeRien WijdevenTheo Van LeukenWilco SchrijversWillie en Trees vd MoosdijkWilma & Jan Verstegen