Sponsor worden?

Home » Sponsor worden?

Sponsor worden?

Kunt u zich voorstellen hoe blij we zijn als wij u als nieuwe sponsor van De Pas mogen verwelkomen?

Met uw financiële ondersteuning kan De Pas een breed scala aan activiteiten voor haar inwoners en verenigingen blijven faciliteren. En het biedt mogelijkheden voor u als bedrijf.

Met sponsorgelden zorgen bedrijven en particulieren, samen met de gemeente Bernheze, dat ons gemeenschapshuis in Heesch in stand blijft en dat De Pas mooie activiteiten voor Heeschenaren kan blijven organiseren.

Denk hierbij aan alle activiteiten rondom het openbaar Carnaval en de maandelijkse films; maar ook aan het faciliteren van de KBO en de Dagbesteding. Fijne activiteiten die het welzijn en welbevinden van de Heeschenaren positief beïnvloeden.

Iedereen in Heesch heeft zijn eigen beleving bij De Pas. Menigeen heeft in de Pas zijn eerste kus gehad tijdens de kusjeskring op de jaarlijkse Carnavalsmiddag van de basisscholen. En of je nou samen met je kids of vriend(in) een mooie film bezoekt, je wekelijkse fietstocht afsluit bij De Pas of dat je aan de Pubquiz deelneemt …… De Pas is voor en van ons allemaal, en dat willen wij graag zo houden! Dat kunnen we echter niet alleen, daar hebben wij u hard voor nodig.

Als dank voor uw sponsoring biedt De Pas u uiteraard een tegenprestatie in de vorm van een sponsorpakket en u ontvangt maandelijks onze digitale nieuwsbrief. U kunt de sponsorpakketten hier downloaden.

Hebben wij uw belangstelling gewekt?
Zou u dan een e-mail willen sturen naar Frank van den Broek, hij neemt snel contact met u op.