Laden activiteiten
07
juli
vrijdag

Trots54 met de voorstelling ‘Hotel de Kaf’

7 juli, 2023--11:00 - 13:00
€11
  • Dit evenement is voorbij.

Hotel de Kaf is een muziektheaterproductie voor jongeren, gemaakt en gespeeld door de productiegroep van Trots54. Deze bestaat uit talentvolle jongeren uit de regio Noordoost-Brabant.

Hotel de Kaf

Jongeren in de achterstandswijk ’t Scharnier hebben een leegstaand hotel gekraakt. Ze voelen zich in de maatschappij niet begrepen. Er zijn zorgen over woonruimte, het klimaat en persoonlijke problematieken zoals seksuele oriëntatie en schulden. De jongeren uit de Kaf worden in het nauw gedreven door hun ouders, jeugdzorg en de politie. Kun jij in de huidige maatschappij jezelf zijn en je dromen waarmaken?

Over Trots54

Trots54 is een kunst en cultuur community voor en door jongeren in de regio Noordoost-Brabant. Binnen de community gaan de jongeren uit alle lagen van de samenleving aan de slag met hun dromen, ambities en uitdagingen. De jongeren maken zelf kunst op basis van deze persoonlijke verhalen van henzelf en leeftijdgenoten. Verhalen over vriendschap, liefde, school, werk, thuissituatie en mentale en fysieke gezondheid.

Meer info

www.trots54.nl

www.instagram.nl/wijzijntrots54

Naar kaartverkoop
Details
Datum: 7 juli, 2023
Tijd: 11:00 - 13:00
Kosten: €11
CategorieënTheater, Toneel