Laden activiteiten
10
februari
zaterdag

Timetable zaterdag | Carnaval 2024 | Rond De Vijftig

10 februari--14:00 - 11 februari--01:00
Gratis
  • Dit evenement is voorbij.

Ons café is open vanaf 14:00 uur waar je gezellig een biertje kunt komen drinken en om 20:00 uur barst het feest los met de band Rond de Vijftig (voorheen De Helgobra’s)!

De band Rond de Vijftig, voorheen De Helgobra’s, is vanaf 1974 niet meer uit de Heesche muziekcultuur weg te denken. Begonnen als een bruiloftsorkestje, groeiden De Helgobra’s zowel letterlijk als figuurlijk groot. De naam was een combinatie van de namen Van den Helm, Goossens en Brands, in die tijd de gebruikelijke manier om een bandnaam samen te stellen. Langzaam maar zeker werd de band een begrip op feesten en partijen. Na een ledenwisseling ongeveer tien jaar later, werd de naam Joy gekozen als amusementsband met een repertoire van Jantje Koopmans en de Havenzangers tot Robert Cray en Toto. In 1995 sloeg de band een nieuwe weg van de countrymuziek in, onder de naam Nobody. Sinds 2012 spelen de mannen in hun huidige samenstelling als Rond de Vijftig afwisselende muziek uit de jaren ’70 en ‘80.

In dit 50-jarig jubileumjaar wil de band de melodieuze klassiekers van Vader Abraham, André van Duin, Hydra, De Twee Pinten en vele andere topartiesten ten gehore brengen, evenals de wat stevigere songs Amarillo, I’m a Believer en Johnny B Goode. Vanzelfsprekend is ook het oudere dansrepertoire afgestoft en lijkt het even alsof de tijd heeft stilgestaan.

Details
Begin: 10 februari--14:00
Eind: 11 februari--01:00
Kosten: Gratis
CategorieCarnaval