Laden activiteiten
20
februari
maandag

Timetable Maandag | Carnaval 2023 | Carnaval Kids Karaoke & The Originals

20 februari, 2023--13:00 - 21 februari, 2023--01:00
Gratis
  • Dit evenement is voorbij.

Om 13:00 uur start onze Carnaval Kids Karaoke! Een gezellige familie middag die zeker niet mag ontbreken in je agenda. Om 20:00 uur starten The Originals in onze theater zaal.

The Originals is een Nederlandse coverband die alles op verzoek speelt. Welkliedje je ook wilt horen; The Originalsspelen het direct voor je. De band heefteen assortiment van meer dan 5000 nummers dat ze door het hele land tengehore brengen.De beste coverband van Nederland geeft een interactieve show om nooit tevergeten. Het publiek staat centraal tijdens de showen iedereen mag vanaf hetverzoekjespodium bepalen wat The Originals gaat spelen.The Originals bestaat uit vijf muzikale talenten. Axel Lindelauf kennen we vanVolumia! Hij is verantwoordelijk voor de toetsen en zang. Jeroen van den Bergdoet bij The Originals de zang en percussie. Ook ontvangt hij op hetverzoekjespodium de mensen die een nummer willen aanvragen. HansVorstenbosch kennen we van De Coronas. Hij speelt gitaar, toetsen en hij zingt.Lars van Starrenburg, bekend van de band Rigby, speelt opde basgitaar. Totslot hebben we Tim Brink die achter op het podium los gaat op de drums enpercussie.

Food Gedeelte 

Niet alleen de dorstige kelen moeten gesmeerd worden, maar ook de hongerige magen. Een stevige bodem leggen is ook belangrijk! De Pas en ’t Tunneke slaan samen de handen ineen en zorgen voor een gevarieerd food gedeelte, onder andere in samenwerking met Slagerij van Orsouw. Het food gedeelte is op maandag geopend vanaf 17:00 uur.

Details
Begin: 20 februari, 2023--13:00
Eind: 21 februari, 2023--01:00
Kosten: Gratis
CategorieCarnaval