Laden activiteiten
17
april
zondag

Sunday Sessions met The Decenniums

17 april, 2022--15:00 - 19:00
Gratis
  • Dit evenement is voorbij.
The Decenniums

De zondagen van De Pas worden ingevuld met Sunday Sessions, vermaak in het café. Dit wekelijkse event is een activiteit waarbij we een diversiteit van artiesten, bandjes, kapellen, klassiek, koren en andere soorten van kleinkunst de revue zullen laten passeren. Heesch en omgeving kan zich hier presenteren voor jong en oud!

Vandaag een optreden van The Decenniums.

The Decenniums spelen akoestische covers van uiteenlopende artiesten. Denk aan ‘Wicked Game’ van Chris Isaak of Camilla Cabello’s ‘Havanna’. Met een beetje mazzel hoor je zomaar Ben E. King voorbij komen met ‘Stand By Me’.

Een reisje door de muzikale geschiedenis op zondagmiddag in De Pas………hoe mooi is dat!?

Begin 2020 ontstond het idee onder de bandleden, die elkaar al via andere muziekbands kenden, om een akoestische band op te richten. Binnen deze band konden verschillende muziekstijlen de revue passeren, wat ook wel nodig was, want de vier bandleden hebben allemaal een ander favoriet genre!

Door de muziek akoestisch te houden, kunnen ze niet alleen overal op elke denkbare plek spelen, versterkt of unplugged. Maar wordt ook de rock die Cody graag speelt op zijn gitaar, de country waar Patrick zijn stem in uitblinkt, de soul waar Nico op zijn gitaar van geniet en de pop die zo bij Mandy past, mooi geblend met nog allerlei andere muziekstijlen tot één akoestisch, samenhangend en mooi geheel.

Een naam was al snel gekozen, want niet alleen komen de bandleden allemaal zelf uit verschillende decennia, de covers ook.

Het optreden van The Decenniums duurt tot ca. 17.30 uur, daarna is er nog een gezellige nazit.

Details
Datum: 17 april, 2022
Tijd: 15:00 - 19:00
Kosten: Gratis
CategorieënMuziek, Sunday Sessions