Laden activiteiten
06
maart
zondag

Sunday Sessions met Rolf van Meurs

6 maart, 2022--15:00 - 19:00
Gratis
  • Dit evenement is voorbij.
Rolf van Meurs

De zondagen van De Pas worden ingevuld met Sunday Sessions, vermaak in het café. Dit wekelijkse event is een activiteit waarbij we een diversiteit van artiesten, bandjes, kapellen, klassiek, koren en andere soorten van kleinkunst de revue zullen laten passeren. Heesch en omgeving kan zich hier presenteren voor jong en oud!

Vandaag een optreden van Rolf van Meurs.

Op zijn achtste verjaardag had Rolf een wens… Een gitaar! Vanaf dat moment is de gitaar niet meer weg te denken uit zijn leven!

Na zijn middelbare schoolperiode ging hij klassieke muziek studeren aan het conservatorium te Tilburg, met als hoofdvak gitaar. Eerst onder begeleiding van Tom Burmanje en later onder die van Enno Voorhorst. Bij Maurice Leenaars volgde hij een verdieping flamenco. In 2012 behaalde hij zijn bachelordiploma met een 9,5. In datzelfde jaar begon hij zijn masterstudie aan het Lemmensinstituut te Leuven bij Raphaella Smits. Hierin stond de romantische ‘Stauffer’ gitaar centraal en deed hij onderzoek naar het leven van Luigi Legnani. In 2014 behaalde hij zijn masterdiploma met grote onderscheiding.

Rolf was te gast in diverse radioprogramma’s waaronder ‘Opium’ en ‘Podium’ op Radio 4 en is vaak te zien op diverse podia. En vandaag bij De Pas in Heesch!

Het optreden van Rolf van Meurs duurt tot ca. 17.30 uur, daarna is er nog een gezellige nazit.

Details
Datum: 6 maart, 2022
Tijd: 15:00 - 19:00
Kosten: Gratis
CategorieënMuziek, Sunday Sessions