Laden activiteiten
05
november
zondag

Sunday Sessions met Olav & The Blues Cruise

5 november, 2023--15:00 - 19:00
Gratis
  • Dit evenement is voorbij.

Olav & the Blues Cruise is een naam die staat voor een nieuw project van een zeer ervaren en gerenommeerde gitarist uit de Nijmeegse muziekscene. Olav (Boereboom) speelde vele jaren in verschillende bekende en minder bekende (blues)bands. Zoals The Red Rooster Club en als begeleider van vele bekende Nederlandse en buitenlandse blues-en pop grootheden. Hij deelde o.a. het podium met Kaz Lux, Tineke Schoemakers, Anna Popovic, Bertus Borgers, Bert Heering, Little Willy Littlefield, Rosa King, Oscar Benton, Terry Mann, Clemens v.d. Ven, Harry Muskee en vele anderen. Daarnaast was Olav als studiomuzikant betrokken bij vele cd’s van andere bekende en bevriende muzikanten.

Na al die jaren in dienst van anderen zijn gitaarkunsten te hebben laten horen werd het hoog tijd voor een CD met eigen werk. Een lang gekoesterde droom die met behulp van fantastische muzikanten tot stand gekomen is. Het resultaat is een stomende CD met een moderne vette sound en daarop een mix van zelfgeschreven echte blues songs, Americana en rock, aangevuld met twee bijzondere en bewerkte covers. Persoonlijke teksten en mooie melodieuze gitaarsolo’s maken deze songs een echte luisterervaring. Een tweede CD is nu in de maak.

De muzikanten staan daarnaast garant voor een geweldige live sound en performance. Vele jaren ervaring en enthousiasme op het podium is een lust voor het oor en het oog.

Details
Datum: 5 november, 2023
Tijd: 15:00 - 19:00
Kosten: Gratis