Laden activiteiten
08
mei
zondag

Sunday Sessions met Chk Chk Chk

8 mei, 2022--15:00 - 19:00
Gratis
  • Dit evenement is voorbij.

De zondagen van De Pas worden ingevuld met Sunday Sessions, vermaak in het café. Dit wekelijkse event is een activiteit waarbij we een diversiteit van artiesten, bandjes, kapellen, klassiek, koren en andere soorten van kleinkunst de revue zullen laten passeren. Heesch en omgeving kan zich hier presenteren voor jong en oud!

Vandaag een optreden van CHK CHK CHK. Een energieke groep die muzikale lat ligt hoog, het is niet alledaags maar wel toegankelijk en bovenal ….. ze zijn met vijf chicks!!

De lente van 2020 bracht vijf vrouwen bijeen met een gezamenlijke passie: de liefde voor muziek. Zo ontstond in die periode een gloednieuwe band onder de naam CHK CHK CHK.

CHK CHK CHK brengt een gevarieerd programma. Sfeervolle groovy sounds worden naadloos afgewisseld met stevige rocky covers. ‘Ohja-die-is-ook leuk!’ en ‘Aaah-veel-te-lang-niet-gehoord’ zijn veel gehoorde reacties. Heerlijke sfeernummers, ritmisch lekker strak met fijne gitaarriffs. En zwijmel je graag bij meerstemmige zang? Deze band heeft het allemaal in huis.

Laat je verrassen. Kom dansen en genieten, check die Ch(ic)k’s!

Bandleden:

  • Karin: zang
  • Cindy: toetsen en zang
  • Gemmy: gitaar
  • Anke: drums
  • Ellen: bas en zang

Het optreden van CHK CHK CHK duurt tot ca. 17.30 uur, daarna is er nog een gezellige nazit.

Details
Datum: 8 mei, 2022
Tijd: 15:00 - 19:00
Kosten: Gratis
CategorieënMuziek, Sunday Sessions