Laden activiteiten
26
maart
zaterdag

‘Pepermuntje met een hoogtepuntje!’ door Toneelvereniging Arcadia

26 maart, 2022--20:15 - 22:30
€15,00
  • Dit evenement is voorbij.
Toneelvereniging Arcadia

Vanavond speelt Toneelvereniging Arcadia, een amateurgezelschap uit Heesch, de muzikale voorstelling ‘Pepermuntje met een hoogtepuntje!’.

Gonny en Bob runnen al jaren een buurtsuper in Heesch. De buurtsuper ligt in een gezellige straat waar ook de kapsalon van de extravagante Guy te vinden is. Toch is er iets niet helemaal in de haak. Soms duiken er ineens duistere types op zoals de Italiaanse Alessandro en zijn vriendin Gigi. Wat hebben zij te zoeken in zo’n klein dorp als Heesch? Bob en Guy weten dat wel maar willen dat angstvallig geheimhouden. Zij dealen namelijk in drugs en gebruiken daar hun buurtsuper en kapsalon voor. Als de altijd klagende en zeurende buurtbewoonster mevrouw Balk per ongeluk wat XTC pillen tot zich neemt, is de beer los. Bob en Guy komen in grote problemen en belanden zelfs in de bak! Komen zij daar nog op tijd uit om lekker uit hun dak te kunnen gaan tijdens ‘Heesch presenteert’ de foute feestweek die niemand wil missen?

Zin om een avondje lekker te lachen? Dan mag je deze muzikale voorstelling zeker niet missen!

Kijk voor actuele informatie: op de website van Toneelvereniging Arcadia.

Kaartjes kosten in de voorverkoop € 15,- en zijn te bestellen via info@arcadia-heesch.nl of verkrijgbaar bij Boekhandel Ceelen aan ’t Dorp 65 Heesch. Op de avond zelf zijn er, indien de voorstelling niet is uitverkocht, aan de kassa kaartjes verkrijgbaar. De entreeprijs bedraagt dan € 17,50

Details
Datum: 26 maart, 2022
Tijd: 20:15 - 22:30
Kosten: €15,00
CategorieënTheater, Toneel