Laden activiteiten
17
februari
vrijdag

Timetable Vrijdag | Carnaval 2023 | Oktoberfest Cantusteam

17 februari, 2023--19:00 - 18 februari, 2023--01:00
Gratis
  • Dit evenement is voorbij.

Ons café is open vanaf 15:00 uur waar je gezellig een biertje kunt komen drinken! Vanaf 20:00 uur maakt het Oktoberfest Cantusteam ons podium onveilig!

Zoals de naam al verraad, ga je samen met de heren van de Oktoberfest Cantus een feest der herkenning aan! Een en al feest vol met grappen en humor. Dat is natuurlijk waar het om draait.

Een ieder die deelneemt aan de cantus blijft netjes op de banken zitten en zal pas opstaan wanneer de praeses dit aangeeft, zingen doe je op commando. Ook praten tijdens de show wordt ten zeerste afgeraden, want dat kan je zomaar eens duur te komen staan. Luister je niet naar de heren op het podium? Dan zal er een gepaste straf volgen….

Atje gestrek, atje schoen, atje stok, estafette atten, atje vleermuis, atje kanderelaar, je kan het zo gek maar niet bedenken. De show van Oktoberfest Cantus zit vol met straffen, spellen en gezelligheid. Heb je daar iets op aan te merken? Dan mag je even bij de praeses op het podium komen.

Een klassieke biercantus van 2,5 uur; dit is echt feest!

Food Gedeelte 

Niet alleen de dorstige kelen moeten gesmeerd worden, maar ook de hongerige magen. Een stevige bodem leggen is ook belangrijk! De Pas en ’t Tunneke slaan samen de handen ineen en zorgen voor een gevarieerd food gedeelte, onder andere in samenwerking met Slagerij van Orsouw. Het food gedeelte is vrijdag geopend vanaf 21:00 uur.

Details
Begin: 17 februari, 2023--19:00
Eind: 18 februari, 2023--01:00
Kosten: Gratis
CategorieCarnaval