Laden activiteiten
19
januari
zondag

Oh Buurman Wat Doet U Nu? Revue!

19 januari, 2025--16:00 - 17:15
€25

Kom ook kijken naar ‘Oh Buurman wat doet u nu? Revue!’ van Arijan van Bavel en Esmee van Oostende!

Arijan en Esmee Joanna wonen naast elkaar in Tilburg. Met alle voors en tegens die daarbij komen kijken. Maar ook als voordeel dat je ALTIJD bij elkaar terecht kan en elkaar alles gunt. Want Arijan is nooit jaloers op de 1.1 miljoen TikTok-volgers zijn buurvrouw. En Esmee Joanna heeft er nooit problemen mee dat Arijan wel eens naakt door de tuin loopt. 

Met het thema buren als uitgangspunt zetten zij het theater op z’n kop in een gloednieuwe revue. Liedjes, sketches en korte conferences volgen elkaar in hoog tempo op. De herkenbare ergernissen zijn verweven in een heerlijke avond theater. Nog nooit heb je zo hard om een heftige burenruzie moeten lachen, gluren we met Arijan en Esmee Joanna onbeschaamd over de heg en loopt een kopje suiker lenen compleet uit de hand. Blijkt een goede buur wel beter dan een verre vriend? 

Kies voor een regulier ticket óf een VIP-ticket! Een VIP-ticket geeft een gegarandeerde Meet & Greet met Esmee en Arijan na afloop van de voorstelling op het toneel. Let op: de tickets zijn niet via onze website te koop, maar via deze link.

Oh buurman wat doet u nu! (youtube.com)

Details
Datum: 19 januari, 2025
Tijd: 16:00 - 17:15
Kosten: €25
CategorieTheater