Laden activiteiten
03
januari
vrijdag

Kinderfilmmiddag: Wonka (6+)

3 januari, 2025--13:30 - 15:30
€5

Wonka is gebaseerd op het bijzondere personage in ‘Charlie and the Chocolate Factory’, Roald Dahl’s meest iconische kinderboek en een van de bestverkochte kinderboeken aller tijden.

De film laat zien op welke wonderbaarlijke wijze ’s werelds grootste uitvinder, goochelaar en chocolatier de geliefde Willy Wonka werd die we nu allemaal kennen. In deze onweerstaanbare, fantasierijke film, met in de titelrol Timothée Chalamet, maken we kennis met een jonge Willy Wonka, die allerlei heerlijke ideeën heeft en vastbesloten is de wereld stapje voor stapje lekkerder te maken. Wat bewijst dat de beste dingen in het leven beginnen met een droom en dat alles mogelijk is als je het geluk hebt om Willy Wonka te ontmoeten.

Paul King, schrijver en regisseur van de Paddington-films, David Heyman, producent van Harry Potter, Gravity, Fantastic Beasts en Paddington, Alexandra Derbyshire, producent van de Paddington-films, Jurassic World: Dominion en Luke Kelly bekend van Roald Dahl’s The Witches komen met een betoverende mengeling van magie, muziek, chaos en emotie, gebracht met veel warmte en humor.

Naar kaartverkoop
Details
Datum: 3 januari, 2025
Tijd: 13:30 - 15:30
Kosten: €5
CategorieFilm