Laden activiteiten
10
december
zondag

Gerrie Smits met de voorstelling ‘Naakt!’

10 december, 2023--20:15 - 22:30
Gratis
  • Dit evenement is voorbij.

Deze voorstelling is verplaatst van vrijdag 10 november naar zondag 10 december i.v.m. omstandigheden m.b.t. Gerrie Smits. 

Cabaretier Gerrie Smits is een sympathieke en openhartige Brabander in hart en stembanden. Een verhalenverteller en filosoof die in zijn voorstelling ‘Naakt!’ zijn struggles deelt met als belangrijkste thema: vertrouwen. Hoe gaat hij na drie scheidingen met de vrijheid van zijn huidige open relatie om en de schaamte van zijn perfect Nederlands sprekende dochter en zijn eigen Brabantse accent? Nadat hij de dood in de ogen gekeken heeft geniet hij ten volste van het leven en alle schaamteloze acties die daarbij horen.

Als cabaretier geeft Gerrie je het gevoel dat je ontspannen achterover kunt leunen, maar ook op het puntje van je stoel wilt zitten. Leon van der Zanden leerde hem zijn comedytalent ten volste te gebruiken en heeft zijn tweede en huidige avondvullende show geregisseerd. Naast zijn voorstellingen is Gerrie Smits bekend van zijn wekelijkse column op Omroep Brabant Radio in het programma ‘Lang Leve de Vrijdag’ en is hij als vaste MC bij diverse comedyshows te zien.

Deze voorstelling is gratis, wel is het noodzakelijk om plaatsen te reserveren. Dit kunt u doen door kaartjes te bestellen via deze link.

Fotograaf: Marsha Damen

Naar kaartverkoop
Details
Datum: 10 december, 2023
Tijd: 20:15 - 22:30
Kosten: Gratis
CategorieTheater