Laden activiteiten
25
april
maandag

Filmavond: The Father

25 april, 2022--20:00 - 22:00
€6,00
  • Dit evenement is voorbij.
Film The Father

Filmhuis De Pas draait bijzondere films, altijd met een boodschap. Er valt vaak wat te lachen en soms rolt er een traan, de films bieden altijd stof om na te praten en ter overdenking. Filmhuis De Pas speelt, daar waar het kan, in op de actualiteit. Op zaken die ons bezighouden, op maatschappelijke thema’s en vraagstukken.

Een gezellig avondje uit met partner, familie of vrienden of gewoon in je eentje naar een goed verhaal kijken en luisteren in een prettige omgeving. Je drankje mag je mee de zaal in nemen en na afloop is het altijd gezellig in het café en, bij mooi weer, op het terras.

‘The Father’ vertelt het ontroerende verhaal van Anthony (Anthony Hopkins), hij lijdt aan de ziekte van Alzheimer waardoor zijn geheugen hem steeds meer in de steek begint te laten. Hij wilt niet toegeven en accepteren dat hij zorg nodig heeft op zijn oudere dag. Hij woont in bij zijn dochter Anne (Olivia Coleman) en we zien zijn toestand verergeren.
“The Father is een geweldig stukje cinema dat hard binnenkomt door de indrukwekkende uitvoering. Een film die je bijblijft en waar je na afloop niet over raakt uitgepraat.” Lees hier de volledige recensie en bekijk de trailer van deze prachtige film.

‘The Father’ 
won in 2021 twee Oscars: Anthony Hopkins ontving de Oscar voor De Beste Acteur en de regisseur Florian Zeller kreeg de Oscar voor Het Beste Bewerkte Scenario. Kortom, een film die zeer de moeite waard is!

He
bt u een FilmPASpoort/abonnement?

U kunt op de bestelpagina inloggen (zie onderstaande afbeelding). Daarna, kunt u uw filmkaartje bestellen.

inloggen filmabonnement

Naar kaartverkoop
Details
Datum: 25 april, 2022
Tijd: 20:00 - 22:00
Kosten: €6,00
CategorieFilm