Laden activiteiten
21
februari
maandag

Filmavond

21 februari, 2022--19:30 - 21:30
€6,00
  • Dit evenement is voorbij.
Filmhuis

Filmhuis De Pas draait bijzondere films, altijd met een boodschap. Er valt vaak wat te lachen en soms rolt er een traan, de films bieden altijd stof om na te praten en ter overdenking. Filmhuis De Pas speelt, daar waar het kan, in op de actualiteit. Op zaken die ons bezighouden, op maatschappelijke thema’s en vraagstukken.

Een gezellig avondje uit met partner, familie of vrienden of gewoon in je eentje naar een goed verhaal kijken en luisteren in een prettige omgeving. Je drankje mag je mee de zaal in nemen en na afloop is het altijd gezellig in het café en, bij mooi weer, op het terras.

Vanaf oktober 2021 is er wat veranderd ten aanzien van onze berichtgeving rondom de films.
De Pas heeft een licentie om films te vertonen, dit is echter een beperkte licentie. Voortaan mogen wij uitsluitend aan abonnees van onze nieuwsbrief kenbaar maken welke films er vertoond worden. Dit vinden wij heel vervelend, maar een licentie waarmee je de titel mag publiceren kost maar liefst € 1.250,- per film. U begrijpt dat dat voor De Pas onbetaalbaar is.

Maar niet getreurd: in elke nieuwsbrief worden de filmtitels van de komende periode vermeld. De filmtitels staan met een link naar een recensie linksboven in onze Nieuwsbrief onder het kopje ‘Voor je agenda’. Bent u nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief? U kunt zich op deze pagina hiervoor aanmelden, daarna ontvangt u een e-mail met een link waarop geklikt dient te worden om de inschrijving te bevestigen.

Hebt u een FilmPASpoort/abonnement?
U kunt op de bestelpagina inloggen (zie onderstaande afbeelding). Daarna, kunt u uw filmkaartje bestellen.

inloggen filmabonnement

Naar kaartverkoop
Details
Datum: 21 februari, 2022
Tijd: 19:30 - 21:30
Kosten: €6,00
CategorieFilm