Laden activiteiten
21
maart
maandag

Filmavond: Druk

21 maart, 2022--20:00 - 22:00
€6,00
  • Dit evenement is voorbij.
Druk

Filmhuis De Pas draait bijzondere films, altijd met een boodschap. Er valt vaak wat te lachen en soms rolt er een traan, de films bieden altijd stof om na te praten en ter overdenking. Filmhuis De Pas speelt, daar waar het kan, in op de actualiteit. Op zaken die ons bezighouden, op maatschappelijke thema’s en vraagstukken.

Een gezellig avondje uit met partner, familie of vrienden of gewoon in je eentje naar een goed verhaal kijken en luisteren in een prettige omgeving. Je drankje mag je mee de zaal in nemen en na afloop is het altijd gezellig in het café en, bij mooi weer, op het terras.

‘Druk’ vertelt het verhaal van Martin en zijn drie vrienden/collega’s, zij werken op dezelfde middelbare school. De vier vrienden houden een experiment waarbij ze de hele dag een constant en weloverwogen alcoholpromillage in hun systeem handhaven. Ze doen dit omdat een theorie suggereert dat een bescheiden hoeveelheid alcohol in je bloed geestverruimend kan werken. De eerste resultaten zijn positief, maar het wordt steeds moeilijker om controle over de situatie te behouden. Uiteindelijk blijkt het experiment grotere gevolgen met zich mee te brengen dan verwacht.

‘Druk’
is al vanaf de eerste scène een indrukwekkende film. Deze film ontving meerdere nominaties en won ook nog grote prijzen zoals een Oscar voor de beste buitenlandse film 2021, de Academy Award voor Beste Internationale Speelfilm en de European Film Award voor Beste Film.
Lees hier de volledige recensie en bekijk de trailer van deze indrukwekkende film.

He
bt u een FilmPASpoort/abonnement?

U kunt op de bestelpagina inloggen (zie onderstaande afbeelding). Daarna, kunt u uw filmkaartje bestellen.

inloggen filmabonnement

Naar kaartverkoop
Details
Datum: 21 maart, 2022
Tijd: 20:00 - 22:00
Kosten: €6,00
CategorieFilm