Laden activiteiten
16
april
dinsdag

Dichterbij Nieuws | Praat mee over het nieuws van de toekomst!

16 april--18:30 - 21:00
Gratis
  • Dit evenement is voorbij.

Op 16 april gaat Dichterbij Nieuws samen met het publiek in gesprek over de rol van journalistiek en nieuwsmedia in ons leven. Herken jij je in het nieuws? Of staat nieuws juist steeds verder bij jou vandaan? Praat mee over het nieuws van de toekomst: meld je aan en laat jouw mening en ideeën horen!

Waarover je gaat praten

Je gaat met andere mensen uit de regio en met een journalist/journalisten in gesprek over vragen als: Hoe ervaar jij journalistiek? Hoe kan regionale/lokale nieuwsmedia (beter) aansluiten bij jouw behoeftes/leven? Wat vind je dat er goed gaat en/of waar zou je meer aandacht voor willen?

Waarom meedoen?

Jouw stem stelt! Alle meningen, tips en ideeën dragen bij aan oplossingen voor het versterken van de band tussen omroepen/journalisten en lezers. Er worden door heel Nederland dialoogsessies gehouden waarvan de inzichten worden gebundeld in een adviesrapport. Dat rapport wordt breed gedeeld met omroepen door het hele land.

Hoe kun je meedoen?

Ben je na het lezen van de oproep enthousiast geworden en wil je je mening en ideeën delen? Of ken je mensen die hier geschikt voor zijn? Meld je aan via: https://dichterbijnieuws.diversion.nl/

Wanneer? 16 april van 18.30 – 21.00 uur

Waar? Cultuurcentrum De Pas in Heesch

Je ontvangt een cadeaubon van €40 voor deelname.

Wie

Het gesprek is onderdeel van het project DichterBijNieuws en wordt begeleid door Diversion, een bureau dat maatschappelijke vraagstukken in de samenleving aanpakt

Details
Datum: 16 april
Tijd: 18:30 - 21:00
Kosten: Gratis
CategorieënActief, Events