Laden activiteiten
09
november
woensdag

Bibliotheek: Lezing ‘Mijn gamende kind’ door Koen Schobbers

9 november, 2022--20:00 - 22:00
  • Dit evenement is voorbij.

Gamen is de #1 hobby voor heel veel kinderen… en de #1 opvoedkwestie voor heel veel ouders. Hoe zit die gamingindustrie in elkaar? Hoe kan het beste worden omgegaan met schermtijd? Wat is gezond en ongezond gamegedrag? Bibliotheek Heesch organiseert de lezing “Mijn gamende kind” door Koen Schobbers op woensdag 9 november 2022 van 20.00 – 22.00 uur in Cultureel Centrum de Pas in Heesch.

Koen Schobbers
Koen is geboren en getogen in Heesch en begon in 2007 als eSporter met de game Trackmania. In 2017 werd hij de eerste eSporter met een topsportstatus en combineerde zo zijn studie geneeskunde met zijn eSport-carrière. Graag verteld hij zijn persoonlijke verhaal in Heesch. De plaats waar hij is opgegroeid en waar zijn ouders nog steeds wonen. Op zijn zolderkamer is het allemaal begonnen. Hij is auteur van het boek “Mijn gamende kind” en oprichter van Parents of Play. Dit is een platform voor ouders om met elkaar in contact te komen.

Na zijn lezing hoopt hij dat ouders en kinderen frustraties en ruzies kunnen voorkomen. Als je beter bent geïnformeerd kun je samen betere keuzes maken.

Week van de mediawijsheid
Deze lezing wordt gehouden in het kader van de Week van de Mediawijsheid. Deze heeft als doel mensen wijzer te maken op het gebied van de verschillende (digitale) media.

Kaartverkoop
Kaarten voor deze lezing zijn € 6,00 voor CJP-leden en leden van de bibliotheek en € 8,00 voor niet-leden en verkrijgbaar bij de Bibliotheek of via de website.

Details
Datum: 9 november, 2022
Tijd: 20:00 - 22:00
CategorieLezing