Laden activiteiten
17
december
zaterdag

Aurora Ontmoet: TOP 2000 | The Best of… LIVE

17 december, 2022--20:15 - 23:00
€15,00
  • Dit evenement is voorbij.

December. De maand van dé TOP 2000. Elk jaar een groot feest op Radio 2 en TV. Het inspireerde Aurora tot een wervelende live muziekshow met orkest, band en zang. Op zaterdagavond 17 december – een week voordat het spektakel op Radio 2 losbarst – is het zo ver. Dan kan iedereen live genieten, meezingen en dansen in De Pas met dé show van het jaar: TOP 2000 | The Best of… LIVE!

Aurora selecteerde voor deze live show een aantal mega hits uit de ‘lijst der lijsten’ en ging op zoek naar swingende arrangementen voor orkest, band en zang. Welke nummers tijdens TOP 20000 | The Best of… Live allemaal gespeeld gaan worden? Dat blijft nog een verrassing. We kunnen wel alvast verklappen, dat we de onbetwiste nummer 1 zeker niet zullen overslaan.

Op het podium vinden we de muzikale crème de la crème van Heesch en omstreken. Zo staan Mick van Haaren, Hent Elings, Maud van Limpt en Mieke van der Pol garant voor de zang in dit TOP 2000 concert. Zij worden daarbij ondersteund door vier talentvolle ‘backing vocals’ van de Rockacademie uit Tilburg. Het 67-koppige orkest onder leiding van Geert Jacobs is voor deze feestelijke gelegenheid verder aangevuld met basgitarist Sander van den Helm, gitarist Maurits Kerkow en toetsenist.De presentatie is in handen van Peter Roumen.

Ontmoet Aurora op 17 december in De Pas bij TOP 2000 | The Best of… LIVE en beleef een gevarieerd, avondvullend programma vol bekende nationale en internationale meezingers en klassiekers. Graag tot dan bij dé live muziekshow van het jaar!

Besteltip:

Er zijn staplaatsen in de zaal voor wie graag meedanst en zitplaatsen op het balkon voor wie graag vanuit de theaterstoel meegeniet. Bij de kaartverkoop staan twee verschillende kaartopties: Aurora Balkon & Aurora Zaal. Hier kunt u kaartjes kopen voor hetgeen waar u de voorkeur aan geeft.

 

Naar kaartverkoop
Details
Datum: 17 december, 2022
Tijd: 20:15 - 23:00
Kosten: €15,00
CategorieMuziek