Ook De Pas gaat weer open

Home » Ook De Pas gaat weer open
Ook De Pas gaat weer open

Ook De Pas gaat weer open!

Gisteravond kwam dan definitief het goede nieuws, we mogen weer open! Waar er tot nu alleen nog gerepeteerd en aan sportieve activiteiten gedaan mocht worden, mag vanaf vandaag ook de bar weer open en kan er weer gekaart, gebiljart en gesjoeld worden!

Met het vooruitzicht van de maatregelen voor de komende zes weken, willen wij in deze periode De Pas openen voor dagactiviteiten specifiek voor alle senioren van Heesch en omgeving. De lockdown heeft voor vereenzaming gezorgd en als gemeenschapshuis willen wij graag ons steentje bijdragen om dit tegen te gaan.

Vanaf vandaag is D’n Herd alle doordeweekse dagen geopend van 09:00u tot 17:00u voor dagbesteding voor alle senioren (vanaf 50 jaar en u hoeft geen lid te zijn KBO of Soos) om te komen biljarten, bridgen, sjoelen, kaarten of andere activiteiten. Als bestuur van De Pas vinden wij dat de huidige situatie met de KBO en de Soos zonder Naam niet ten koste mag gaan van haar leden. Ook leden van de KBO of Soos zijn dus van harte welkom om op eigen initiatief gebruik te maken van de faciliteiten die gemeenschapshuis De Pas biedt. Loop dus gerust binnen of spreek met elkaar af te komen!

Vanaf 1 januari hanteert De Pas een maatschappelijk tarief voor de groepen die deelnemen aan deze dagbestedingen. Tijdens deze activiteiten geldt in D’n Herd een tarief van €1,60 voor alle reguliere consumpties (bier, wijn, fris, borrel, koffie en thee) waarbij het tweede kopje koffie of thee gratis is. Bij De Pas kunnen tijdens deze openingstijden speciaal daarvoor bedoelde munten gekocht worden. Medewerkers en vrijwilligers van De Pas zullen de mensen in D’n Herd dan bedienen.

Uiteraard hopen wij ook alle andere Heeschenaren weer te ontmoeten in De Pas! Mooie films, proeverijen, Sunday Sessions en Pubquizzen wachten op u!