Horeca Toppers gezocht!

Horeca Toppers gezocht!

Sociaal Cultureel Centrum De Pas is te versterking van haar team op zoek naar medewerkers voor in de bediening!

Heb jij passie voor de horeca met een sterk maatschappelijk en sociaal accent en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan werken bij De Pas!

Van theateruitvoering tot zakelijke bijeenkomst, van feestavond tot carnaval tot aan Sunday Sessions: jij draait er je hand niet voor om.

Kortom: ben jij:

·Representatief en een echte doorpakker?

·Vol energie en gastvrij tot in je bloed?

·Communicatief vaardig en vlot in de omgang?

·Woonachtig in de regio Bernheze

·Enkele avonden/weekenddagen beschikbaar?

Wat bieden wij?

Word jij onze nieuwe horeca topper? Dan bieden we jou een parttime functie (diverse uren per week). Je ontvangt een goed salaris op basis van leeftijd en ervaring conform Horeca CAO. Bovendien vind je bij ons ook nog eens enorm veel gezelligheid van je nieuwe collega’s.

Interesse? Mail dan je motivatiebrief en cv naar eric@de-pas.nl. Heb je vragen n.a.v. bovenstaande? Neem dan contact met ons op via 0412 451634.

Over SCC De Pas:

De Pas is er voor en door mensen en is de plek waar men kan genieten en ontmoeten. Waar mensen en ideeën bij elkaar komen en waar verbindingen worden gelegd worden tussen gebruikers, theaterbezoekers, ondernemers, sponsors, vrijwilligers en iedereen die zich betrokken voelt. De Pas biedt Heesch, Bernheze en de regio een café, theater en ruimte voor evenementen.