Even voorstellen:

Even voorstellen:

In de vergadering van donderdag 9 november 2023 zijn Monique van den Hurk en Peter van Boekel toegetreden tot het bestuur van SCC de Pas. Met enthousiasme zijn ze een paar maanden geleden gestart en hebben zitting genomen in het bestuur. Monique zal zich vooral bezighouden met de bedrijfsvoering (medewerkers en vrijwilligers) onze maatschappelijke gebruikers en evenementen. Peter gaat als voorzitter van het bestuur fungeren en zich verder bezig houden met het relatiebeheer richting gemeente Bernheze en meer beleidsmatige onderwerpen.

Hieronder stellen ze zich kort nader aan u voor;

Peter van Boekel

In 1990 ben ik als geboren Schaijkenaar getrouwd met een echte Hisse en in Heesch komen wonen. Mijn hele leven ben ik al bestuurlijk actief bij diverse verenigingen en in diverse rollen. Ik heb jeugd begeleid, in clubbladredacties gezeten en voorzitter geweest bij een paar sportverenigingen. Onder meer was ik een aantal jaren voorzitter van Tennisvereniging de Broekhoek in Heesch. Van 2014 tot 2021 was ik wethouder Wonen en ruimtelijke ontwikkeling in Bernheze. Sinds twee jaar werk ik bij provincie Noord-Brabant in die mooie toren in Den Bosch. Mijn omgeving kent mij als een energiek, enthousiast en gedreven mens.

Mijn manier van werken is gericht op samenwerking, met een positief kritische houding en daadkracht.
Mijn uitdaging is om op een empathische en creatieve wijze mensen te inspireren en te motiveren.
Ik ben wie ik ben en sta voor wat ik doe. Ik heb ontzettend veel zin om als voorzitter van De Pas mijn bijdrage aan de toekomst van dit prachtige Sociaal Cultureel Centrum te leveren. Dat doe ik niet alleen, “Samen zijn en maken we De Pas”.  

Monique van den Hurk

Mijn naam is Monique v.d. Hurk, ik ben een echte Hisse en woon mijn hele leven al in dit mooie dorp. Ben getrouwd met Jos en we hebben samen 3 zonen. (Voor de kenners; ja, ik ben unne Hulteren 😉) Ik werk al vele jaren bij de Rabobank, nu in de functie van Facilitair Manager voor de kring Midden Brabant dus o.a. de kantoren Oss, Waalwijk, Den Bosch. Tilburg etc. Daarnaast zullen vele mij al kennen van de Rooie Tesneuzik waar ik al meer dan 10 jaar voorzitster van de club mag zijn. Tevens ben ik actief binnen Aangenaam Heesch.

Ja en dan sinds enkele maanden neem ik deel aan het bestuur van De Pas. Peter vroeg me net voor de zomer en ik heb er lang over nagedacht of dit er nog bij paste…. Ik ben gedreven, enthousiast en daadkrachtig, heb een echt Heesch hart en kom graag in De Pas en wil daarom mijn steentje eraan bijdragen om samen ons gemeenschapshuis beter op de kaart te zetten. Dat verdient het.