CC De Pas: Kerstvakantie tips

CC De Pas: Kerstvakantie tips

Vrijdag 23 december start de kerstvakantie. Wist je dat wij bij Cultureel Centrum De Pas in Heesch een heleboel leuke activiteiten hebben? Voor zowel jong en oud. Hieronder lees je wat er allemaal te doen is!

The Picadilly’s

Dinsdag 27 december. Aanvang 20:00 uur. De entree is gratis.

Voor de laatste keer knallen, feesten en dansen tijdens het Picadilly’s wintercircus!  Want wat 13 jaar geleden begon op de Misse als een gelegenheidband eindigt op dinsdag 27 december. De 10 leden van The Picadilly’s houden het voor gezien. Stoppen op je hoogtepunt toch en al dat repeteren kost toch wel heel veel tijd! Maar niet zonder slag of stoot… Want deze muzikanten willen jullie bedanken voor al het plezier dat ze al die jaren met julllie gehad hebben. Met heerlijke soul, pop, ska, en blues muziek gaan we gezamelijk los! Spelen en zingen tot de vellen er af hangen, de stembanden lek, de snaren gebroken , de toetsen versleten zijn en het koper verroest is! Deze derde kerstdag wordt er namelijk eentje om nooit te vergeten. Daar moet je bij zijn toch?

Filmavond: Brassed Off met medewerking  van Fanfare Aurora Con Brio

Woensdag 28 december. Aanvang 20:00 uur. Kaartjes kosten €6,00 en zijn verkrijgbaar via onze website.

Woensdag 28 december draaien we de prachtige film Brassed Off, met een leuke twist! De bewoners van een mijnstadje moeten vechten om te overleven als de mijn moet sluiten. Het sluiten van de kolenmijn lijkt ook het einde te betekenen voor de fanfare waar de mijnwerkers in spelen. De muzikanten geven niet zomaar op. Persoonlijke en sociale drama’s laten de uitzonderlijke veerkracht van de mensen zien. Ze overleven ondanks de tegenslagen. Fanfare Aurora Con Brio Heesch is bij deze avond ook aanwezig en speelt voorafgaand aan de film een aantal nummers die ook in de film ten gehore worden gebracht. Kortom: een avond die je niet mag missen.

Filmmiddag: Ook muizen gaan naar de hemel (6+)

Donderdag 29 december. Aanvang 13:30 uur. Kaartjes kosten €4,00 en zijn verkrijgbaar via onze website.

‘Ook muizen gaan naar de hemel’ is een prachtige film voor de hele familie over een muis en een vos die samen in de hemel terecht komen. Tussen deze twee gezworen vijanden ontstaat een bijzondere vriendschap.

Na een onverwacht ongeluk komen een jonge muis met een opvliegend karakter en een onzekere vos samen in de dierenhemel terecht. In deze nieuwe wereld moeten ze leren hun natuurlijke instincten te bedwingen om met elkaar de uitdagingen van deze prachtige, maar spannende omgeving aan te gaan. Hun reis is vol gevaren en verrassingen, maar tijdens hun avonturen worden ze de beste vrienden.  Deze film is gebaseerd op het gelijknamige boek en gaat over de kracht van vriendschap. De makers van de film schiepen een adembenemende wereld waarin talloze dieren met elkaar samen leven.  De film won meerdere prijzen en werd geselecteerd voor Cinekid.

For Mineur

Zondag 1 januari. Aanvang 13:00 uur. De entree is gratis.

Op 1 januari 2023 kijken de heren van For Mineur traditiegetrouw weer terug op het voorbije jaar. Wat gebeurde er bij ons in de buurt en wat was er in de wereld meer te doen? Helaas is het twee keer niet mogelijk een nieuwjaarsbijeenkomst te houden. Op een cabareteske manier zullen wij alles de revue laten passeren. Uiteraard met Hisse Misser en een Hisse Plusser. Kortom: een perfect start van het nieuwe jaar.