Filmarrangementen

Filmarrangementen

Filmhuis De Pas draait bijzondere films, altijd met een boodschap en speelt, daar waar het kan in op de actualiteit. Er valt vaak wat te lachen en soms rolt er een traan, de films bieden altijd stof om na te praten en ter overdenking. Op zaken die ons bezighouden, op maatschappelijke thema’s of vraagstukken.

 

Een gezellig avondje uit met partner, familie of vrienden of gewoon in je eentje naar een goed verhaal in een prettige omgeving. Voor iedere filmavond wordt er een maaltijd in het filmthema van die avond geserveerd. Voor €12,50* per persoon zorgen wij er met veel PASsie en creativiteit voor dat u met een goedgevulde maag van de film kunt genieten.  

*Let op: deze prijs is exclusief overige consumpties en filmkaartjes. 

 
 
Lijkt het je leuk om bij ons te komen genieten van een compleet avondje uit? Reserveer dan nu! Deze optie vindt u terug tijdens het online reserveren van de filmkaartjes. Kies voor de aanschuiftafel waar je anderen kunt ontmoeten of reserveer een tafeltje apart voor wat extra quality time. Uiterlijk één uur voor de film begint gaan we aan tafel. Reserveren voor een diner kan tot uiterlijk 2 dagen van tevoren. 
 

 Benieuwd naar wat er op het menu staat? Check dan onze Facebookpagina, onze website voor het gerecht die avond.
Voor de aankomende filmavonden serveren we het volgende:

De film “Edie” - 29 september 2019
Edie vertrekt naar Schotland, waar het ruige buitenleven maakt dat ze een ontembare eetlust heeft. Hier serveren wij authentieke Schotse gerechten bij. Deze avond kunt u genieten van aardappelscones met lamb stew, Haggis en bloedworst met een lekkere seizoens-groentesalade on the side.

De film “The Wife” - 30 september en 1 oktober 2019
Opoffering, onvervulde ambities en talenten. Een succesvolle carrière en een leven in de schaduwen. Een huwelijk gebouwd op ongelijke compromissen op losse schroeven komt te staan. Offers en geheimen komen na 40 jaar aan het licht wat zorgt voor een pittige confrontatie tussen Joan en Joe. 
Om alvast in de verhitte sferen te komen serveren wij die avond een saté van grote garnalen met nasi, Sambal Goreng Telor en Gado-Gado met een citroenpindasaus. Mocht je geen fan zijn van garnalen geef dit dan aan bij de reservering. Als alternatief hebben we saté (kip) van Tante Door.

De film "The White Crow" - 27 oktober 2019

Wordt vervolgt...

De film "Capharneum" - 11 en 12 november 2019

Wordt vervolgt...

Reserveren filmkaartjes en diner

Kaarten voor de reguliere films kosten €6,- per stuk en kaarten voor kinderfilms €5,- per stuk. Verkrijgbaar aan de theaterkassa en via onze website.
De theaterkassa is geopend van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur, alsmede één uur voor aanvang van een theater- of filmvoorstelling.
Via de website van De Pas, u ontvangt na bestelling een E-ticket.