Een compleet film-avondje uit

Een compleet film-avondje uit

Hapje eten, film kijken en lekker na borrelen in het Café? Bij De Pas kan het allemaal.

Voor iedere filmavond wordt er een maaltijd in het filmthema van die avond geserveerd. Voor €12,50* per persoon zorgen wij er met veel PASsie en creativiteit voor
dat u met een goedgevulde maag van de film kunt genieten.  *Let op: deze prijs is exclusief overige consumpties en filmkaartjes. 
 
 
Lijkt het je leuk om bij ons te komen genieten van een compleet avondje uit? Reserveer dan online tot uiterlijk 2 dagen van te voren.
Deze optie vindt u terug bij het online reserveren van de filmkaartjes. Kies voor de aanschuiftafel waar je anderen kunt ontmoeten of
reserveer een tafeltje apart voor wat extra quality time. Uiterlijk één uur voor de film begint gaan we aan tafel.
Graag ontvangen we je ongeveer 10 minuten voor aanvang van het diner.
 

 

Benieuwd naar wat er op het menu staat? Check dan onze Facebookpagina, onze website of de Facebookpagina Filmhuis De Pas voor het gerecht die avond.
Voor de aankomende filmavonden serveren we het volgende:

De film "The White Crow" - 27 oktober 2019
Russische talenten in het mondaine Parijs. Het hoofdpersonage Noerejev denkt zo nu en dan met weemoed terug aan Rusland nu hij in Parijs woont. Wij beginnen deze avond met een Russisch recept, misschien wel zijn lievelingseten: “Borsjt” een rode bietensoep. Die wordt opgevolgd door een recept volgens de tradities van de Parijse Bistro: “Choucroute d’ Alsace” oftewel zuurkoolschotel met spekjes, worst en varkenslapjes. 

De film “Eddie the Eagle” - 28 oktober 2019
In Canada vind je eindeloze vlaktes met runderen en grootse, moderne slachterijen. Helaas heeft Eddie niet budget genoeg om goed te eten. Voor hem weer Calgary Beef dat een stuk goedkoper is. Vlees om nog beter te kunnen presteren. Op deze avond serveren we stevige kost; onvervalste steak met gegrilde groentes en frites.

De film “Capharneum” - 11 en 12 november 2019
Zain, krijgt weinig mee van de verfijnde Libanese keuken. Hij zal verlekkerd zijn bij de aanblik van de Mezze die we op deze avond op tafel zetten. 
Die bestaat uit de volgende gerechten:
* Baba ghanoush: Geroosterde aubergine met citroen, tahin en knoflook
* Fattoush: Libanese gemengde salade met croutons van Arabisch brood
* Sambousek, pasteitjes gevuld met kaas
* Kip-kebab met knoflooksaus
* Gegrilde kafta: Pittig lamsvlees met peterselie en uien

De film “Teenbeat” - 28 november 2019
Terug naar de jaren ’60, terug naar de zakjes Conimex met bami-, nasigroente en shoarmakruiden. Met als vaste prik op zondagavond; kip met appelmoes. Vanavond wordt er dan ook een zondagse maaltijd geserveerd in een hedendaags jasje. De knapperig gebakken kip met Provençaalse kruiden, knoflook aardappeltjes uit de oven en verse groentes en verse appelmoes. Als toetje een pudding, kijken of we die nog steeds zo lekker vinden als toen.