PROGRAMMA

Liederentafel

Met begeleiding door het Liederentafelorkest

Datum: woensdag 19 februari
Tijd: 20:00 UUR
Zaal open: 19:45 UUR
Entree: € 2

 

Een nieuw jasje voor de Liederentafel in de Pas: het Liederentafel Danspaleis!

Elke derde woensdag van de maand wordt er uit volle borst meegezongen in de Pas: de Liederentafel komt weer bijeen.
De liederenbundels staan vol met bekende en minder bekende nummers die er om vragen -  en de moeite waard zijn - om gezongen te worden tijdens deze maandelijkse Liederentafel. ‘Rode rozen, o wat ben je mooi, waarom fluister ik je naam nog, foxie foxtrot, toen ik nog ’n junske was, het leven is goed in het Brabantse land’….zomaar een greep uit het repertoire van nu. Een avond die zich reeds heeft bewezen en een heuse traditie is geworden. Een avond vol gezelligheid, ontmoeten, zang en dans.

De bezoekers van nu aan de Liederentafel zijn mensen van 50+ die houden van ontmoeten, gezelligheid, meezingen, maar vooral…..dansen! Op veler verzoek is daarom het repertoire van de Liederenbundel zodanig aangepast en uitgebreid dat het Liederentafel-orkest nu veelal dansbare muziek speelt op liedjes van nu. Er wordt hiervoor zelfs een dansvloer vrijgehouden! De organisatie nodigt u van harte uit om te komen kijken en deel te nemen aan deze nieuwe opzet van de Liederentafel: zingen en dansen zijn de ingrediënten om samen met vrienden te genieten van een avond uit en nieuwe mensen te ontmoeten. Welkom in het Liederentafel Danspaleis!
De avond start is van 20.00 - 23.00 uur en entree is € 2.

De organisatie is in handen van: Jan van Vilsteren en Ad van de Ven, beiden vrijwilligers van de Pas.

Het Liederentafel-orkest staat onder muzikale begeleiding van:
Paul van Extel (basgitaar, gitaar en zang), Hent van de Heuvel (accordeon en zang), Henk Rovers (drum en zang) en Willemien van den Brand (percussie en zang).