Evenementen

WMO Koffie- en informatiemiddag

Gratis entree

Datum: vrijdag 27 september
Tijd: 14:00 UUR
Zaal open: 13:45 UUR
Entree: GRATIS

Koffiemiddag WMO Heesch - Koffiemiddag 

 

Gezellig samen koffie of thee drinken, elkaar ontmoeten en daarnaast informatie vergaren. Dit zijn de ingrediënten van de koffiemiddag die op 27 september plaatsvindt in de Pas. Onderwerp is dit keer Over het Gehoor in samenwerking met Van Schijndel Hoortechniek.

Gehoor is ontzettend belangrijk. Spijtig genoeg krijgt iedereen vroeg of laat te maken  met gehoorverlies. Ons gehoor neemt namelijk af naarmate we ouder worden. Het is een geleidelijk proces waarvan u de gevolgen vaak langzaam opmerkt. Daarom is het logisch dat de omgeving eerder door heeft dat de kwaliteit van iemands gehoor afneemt, dan de persoon zelf. 

 

Op vrijdag 27 september wordt er weer een WMO-koffiemiddag georganiseerd in samenwerking met de Gemeente Bernheze.

 

Er wordt door Van Schijndel Hoortechniek, met o.a. een vestiging in Heesch, een presentatie gegeven over het gehoor en gehoorverlies. Tijdens deze presentatie zal er aandacht besteed worden aan de psychische kant van hoor verlies voor zowel de slechthorende alsmede de personen die betrokken zijn. Ook de praktische kant zal besproken worden. Hierbij kan gedacht worden aan de diverse soorten van hulpmiddelen en niet enkel hoortoestellen.

Naast de presentatie is er ruim de mogelijkheid om vragen te stellen. Tevens zal de Bibliotheek aanwezig zijn met een boekentafel over dit onderwerp.

 

Bent u geïnteresseerd?  Dan zien we u graag!

 

Aanvang vrijdag 27 sept 14.00 uur in de Pas, waar de koffie en thee voor u klaar staat.

 

Graag tot dan.