Evenement

WMO Koffie- en informatiemiddag

Gratis entree

Datum: vrijdag 29 maart
Tijd: 14:00 UUR
Zaal open: 13:45 UUR
Entree: GRATIS

 

Koffiemiddag WMO Heesch - Koffiemiddag 

Gezellig samen koffie of thee drinken, elkaar ontmoeten en daarnaast informatie vergaren. Dit zijn de ingrediënten van de koffiemiddag die op 29 maart plaatsvindt in de Pas. Onderwerp is dit keer Langer zelfstandig blijven wonen, maar hoe?

Denkt u ook weleens kan en wil ik in mijn huidige woning blijven wonen? En is mijn huis levensloopbestendig als ik in de toekomst minder mobiel ben of meer verzorging nodig heb? Als ik in dit huis wil blijven wonen moet daaraan wel het een en ander veranderen. Wie gaat dat dan doen en betalen? En als mijn huis niet geschikt te maken is, moet ik dan misschien niet gaan verhuizen? En denkt u dan ook, hoe pak ik dit allemaal aan? Waar moet ik beginnen? Welke keuzes heb ik en wie kan mij daar in adviseren?

 

Op vrijdag 29 maart organiseert de WMO koffiegroep in samenwerking met de Gemeente Bernheze en de Bibliotheek hierover een informatiemiddag. Onder het genot van een kopje koffie of thee en onder leiding van woonconsulent Dhr. Henk Verschuur zullen we dit met elkaar bespreken. Tevens kun u zich laten inschrijven voor een wooncheck, waarmee duidelijk wordt of uw huidige woning voor de toekomst geschikt is of geschikt te maken is. U kunt dan samen met bijvoorbeeld een ouderen adviseur door uw woning lopen om te zien wat er mogelijk aangepast moet en kan worden.

 

Bent u geïnteresseerd?  Dan zien we u graag! 

Op vrijdag 29 maart 2019 van 14.00 - 16.00 uur in Cultureel Centrum De Pas te Heesch.

 

 

De toegang is gratis, de koffie staat klaar. 

 

 

Graag tot dan.