Evenement

Reünie de Meule

Datum: zaterdag 16 februari
Tijd: 20:00 UUR
Zaal open: 19:45 UUR
Entree: € 10,00

De laatste keer was op 9 mei 2009, maar bijna tien jaar later komt er weer een reünie van jongerensoos De Meule in Heesch. Op 16 februari 2019 is een nieuwe editie gepland in Cultureel Centrum De Pas. Het idee is afkomstig van vier oud-vrijwilligers van de Meule. Zij willen oude tijden laten herleven met mensen en muziek van toen.

Jongerensociëteit De Witte Molen begon in 1969 in een molen aan de Gildestraat in Heesch. Via de Irenestraat belandde De Meule uiteindelijk in De La Sallestraat. In de soos traden landelijk bekende bands als Vandenberg en De Dijk op, maar ook regionale helden als Deafen en Assassin (later Messina) uit Heesch.

Meulepop

Vanaf 1981 werd in de wei van Ceelen achter De Meule jaarlijks het succesvolle muziekfestival Meulepop gehouden. Met legendarische optredens van Herman Brood tot The Gathering. Naast muziek werd er ook gesport, De Meule had een eigen voetbalteam, er werd volleybal en rugby gespeeld.

Reünie op 16 februari 2019
In 1991 ging De Meule samen met soos Oltwello en werd Zaal 3. Al die jaren werd de soos gerund door veel vrijwilligers. Al deze vrijwilligers en bezoekers van toen zijn van harte welkom op de reünie op 19 februari 2019 jaar in De Pas. Aan een programma voor die avond wordt nog gewerkt.

Wees erbij en koop snel je kaartje(s)

 

Op vertoon van je kaartje ontvang je die avond enkele consumptiemunten!