Theater

Ma (Boek Hugo Borst)

Gespeeld door Eric Corton

Datum: zondag 8 april
Tijd: 14:30 UUR
Zaal open: 01:00 UUR
Entree: € 20,00
Reserveer Direct

 

Ma stond altijd klaar voor haar zoon. Nu draait 'meneer Alzheimer' de rollen om. Maar hoe zorgt een zoon voor zijn moeder? De tragikomische solovoorstelling Ma is gebaseerd op het boek dat Hugo Borst schreef over de aftakelende geest van zijn moeder en haar onvermijdelijke verhuizing naar een verpleeghuis. De makers van ‘LEEF!’ en ‘PAAZ’ brengen met ‘Ma’ een liefdevol portret van een moeder in de woorden van haar zoon. Zijn dilemma's, angsten én moederliefde worden vertolkt door Eric Corton.

 

Dit bericht ontvingen we dinsdag 30 januari 2018 van het impresariaat:
 
"Afgelopen maandag ging onze nieuwste voorstelling in première: ‘Ma’, naar het boek van Hugo Borst, gespeeld door Eric Corton.
Diezelfde avond nog werden we verblijd met een 5-sterrenrecensie van het Algemeen Dagblad, de dagen erna met lovende kritieken in o.a. NRC en Noordhollands Dagblad (zie bijlage voor reacties van pers en publiek, als ook dit premièreverslag: https://youtu.be/pbPep776OBI)".

 

Vanaf het nieuwe seizoen worden onze tickets veilig en snel gereserveerd via YourTicket. Voor YourTicket hoeft geen account aangemaakt te worden. Met uw e-mailadres reserveert u en ontvangt u uw ticket(s). Reserveer via de button 'reserveer direct'.