Muziek

Fanfare Aurora: Carnavalsconcert KNOTSGEK KRULLENDONK

Een verrassend optreden!

Datum: zaterdag 3 februari
Tijd: 20:15 UUR
Zaal open: 20:00 UUR
Entree: € 5


Eén keer in de drie jaar steken de muzikale en creatieve koppen van Stichting Carnaval en Fanfare Aurora de spreekwoordelijke koppen bij elkaar.
En dit jaar is het weer zo ver: een gloednieuwe editie van het CARNAVALSCONCERT ziet het levenslicht.

Op zaterdagavond 3 februari - aan de vooravond van het Krullendonkse carnaval – wordt Cultureel Centrum De Pas omgebouwd tot een Knotsgek Krullendonks Muziekpaleis. Bezoekers kunnen dan genieten van 65 muzikanten met heul veul goeie knotsgekke feestmuziek! Met keimooie optredens ook van de dansgarde en malletband, solo's, verrassingen en meer knotsgekke zaken. Want voor Prins Porcus en z'n Adjudant is dit carnavalsseizoen niks te gek. Samen maken ze er zeker een knotsgek, muzikaal spektakel van.

Voorverkoop voor het carnavalsconcert vindt plaats op dinsdag 9 en woensdag 10 januari van 19.00u tot 20.00u in De Pas (theatercafé). Kaarten kosten 5 Euro per stuk en er kan gekozen worden uit zaal- of balkonkaarten. Bezoekers in de zaal zitten aan lange tafels, en bezoekers met balkonkaarten nemen hier op de tribune plaats.
Als er na deze kaartverkoop nog kaarten over zijn, zijn deze verkrijgbaar bij de theaterkassa van De Pas (tegen contante betaling).
 
Knotsgek Krullendonk, here we come! Gè komt toch ok!?

Datum: zaterdag 3 februari
Aanvang: 20.15 uur (zaal open 20:00 uur)
Locatie: Cultureel Centrum de Pas – Heesch
Entree: 5 Euro (voorverkoop op 9 en 10 januari van 19u tot 20u; daarna kaarten verkrijgbaar aan theaterkassa van de Pas)