Muziek

Aurora Ontmoet...

'Geestdriftig'

Datum: zaterdag 1 juli
Tijd: 20:15 UUR
Zaal open: 20:00 UUR
Entree: € 12,50
Reserveer Direct

 

Aurora Con Brio Ontmoet...

Tijdens dit concert, onder leiding van Jesse van Lankveld, zal het opleidingsorkest Con Brio van Fanfare Aurora Heesch diverse muzikale ontmoetingen aangaan.


Aurora Con Brio ontmoet zangeres Lisa Kezer

Deze talentvolle zangeres zong in het achtergrondkoor van Karin Bloemen en is een 'upcoming' artieste. Na de eerste noten zal zij de harten van het publiek veroveren met haar prachtige stem.


Aurora Con Brio ontmoet accordeonist Tom van Aarle

Benieuwd naar hoe een accordeon in combinatie met een fanfare-orkest klinkt? Kom dan zeker naar dit concert. Aurora Con Brio gaat de ontmoeting met accordeonist Tom aan. Geniet en laat je meegaan in de klanken van de accordeon.


Aurora Con Brio ontmoet trompettist Eric Vloeimans

Met niemand minder dan toptrompettist Eric Vloeimans gaat Aurora Con Brio de uitdaging aan om een topconcert neer te zetten. Deze man heeft een indrukwekkende CV en speelde al eens voor koning Willem-Alexander en koningin Maxima en won in 2016 de muziekprijs van het Prins Bernhard Fonds. Met Eric hebben we een topartiest in hart en nieren binnengehaald.


Aurora Con Bio onder leiding van Jesse van Lankveld

Sinds augustus 2015 geeft Jesse van Lankveld leiding aan het orkest. Jesse heeft diverse Master Classes gevolgd bij diverse bekende dirigenten zoals Jan Cober, Philip Sprake en Jos van den Braak en wordt dan ook regelmatig gevraagd als gastmuzikant bij onder meer André Rieu, het Meijerijs Kamerorkest en de Philips Harmonie.

Kom genieten van een spectaculaire avond met artiesten van de hoogte rang. Een muzikale avond voor zowel jong als oud. Aurora ontmoet diverse topartiesten die een indruk bij u achter zullen laten.


Een avond puur genieten. Graag tot ziens bij Aurora Ontmoet...