Kaartverkoop

Reserveren

Heeft u al een account? Dan kunt u inloggen met uw emailadres en uw wachtwoord. U kunt dan meteen de voorstellingen van uw keuze reserveren. U ontvangt een email ter bevestiging van uw bestelling. Het factuurbedrag wordt met een automatische incasso van uw rekening geschreven.

Wilt u reserveren via internet en heeft u nog geen account? Ga dan naar programma en kies de voorstelling van uw keuze. Klik op de naam van het programma: Ik heb nog geen inlognaam en wachtwoord en wil me registeren. Vervolgens voert u uw persoonlijke gegevens in. U ontvangt een email met daarin een link. Door op deze link te klikken activeert u uw account.

Reserveer hier uw kaarten.

 

Filmabonnement

Het is ook mogelijk om een filmabonnement af te sluiten. Voor € 35 mag u negen films bezoeken.

Wilt u graag een abonnement bestellen? Klik dan hier:info@de-pas.nl

 

Voorwaarden

Kaarten reserveren
U kunt uw kaarten bestellen via www.de-pas.nl, via het reserveringsformulier uit onze theatergids, aan de informatiebalie van Cultureel Centrum de Pas (geopend van ma t/m vr van 10.00 tot 16.00 uur en één uur voor aanvang van elke voorstelling) of telefonisch via nummer 0412-451634 (bereikbaar van ma t/m vr van 10.00 tot 16.00 uur). Uw reservering wordt op volgorde van binnenkomst verwerkt. Met het plaatsen van een reservering gaat u akkoord met onze voorwaarden en gaat u een betalingsverplichting aan.

Bevestiging van uw reservering
U ontvangt een bevestiging van Cultureel Centrum de Pas. Op alle gereserveerde kaarten zijn de algemene voorwaarden van Cultureel Centrum de Pas van toepassing.

Reserveringskosten
De Pas is en blijft laagdrempelig. De gast is en blijft koning. Dit zijn voor ons redenen om, als een de weinige theaters in Nederland, geen reserveringskosten voor uw theaterkaarten in rekening te brengen.

U kunt betalen:

  • Via machtiging: u machtigt Cultureel Centrum de Pas om het betreffende bedrag van uw rekening af te schrijven. U bent zelf verantwoordelijk voor een toereikend saldo. Reserveert u via de website dan kunt u alleen per automatische incasso betalen.
  • Via bank- of giro-overschrijving: indien u aangeeft te betalen via bank of giro ontvangt u een factuur, welke binnen 14 dagen voldaan moet worden. Indien na de termijn van 14 dagen de betaling nog niet is ontvangen, stuurt Cultureel Centrum de Pas u een betalingsherinnering.
  • Contant bij de informatiebalie: eventueel met gebruik van theaterbonnen, tegoedbonnen, creditcard of pinpas.


Tegoedbonnen/theaterbonnen

Indien u in het bezit bent van tegoedbonnen of theaterbonnen van Cultureel Centrum de Pas hecht u deze aan uw reserveringsformulier vast. Deze worden dan automatisch in mindering gebracht op uw factuurbedrag. Bioscoopbonnen of VVV-Irischeques worden niet geaccepteerd.

Geen verschil in rang
De voorstellingen in Cultureel Centrum de Pas zijn vanaf alle zitplaatsen uitstekend te zien en te horen. Vandaar dat er geen verschil in rang en in prijs bestaat.

Samen bestellen
Gaat u met uw vrienden of familie naar het theater, dan wilt u natuurlijk graag naast elkaar zitten. Samen bestellen is alleen mogelijk via het reserveringsformulier in de theaterbrochure. Zorgt u er voor dat de bestelformulieren aan elkaar geniet worden. Wij zorgen er dan voor dat u naast elkaar komt te zitten. Indien u op een andere wijze wilt reserveren, raden wij u aan om de reservering op één naam te laten plaatsen.

Haal kaarten tijdig op
Wanneer u minder dan 7 dagen vóór aanvang van de voorstelling kaarten reserveert, worden de kaarten u niet meer toegestuurd. U kunt ze dan tot een half uur vóór aanvang van de voorstelling ophalen en betalen bij de informatiebalie. Indien uw betaling op de dag van de voorstelling niet ontvangen is of de kaarten een kwartier voor aanvang niet zijn afgehaald, vervalt uw reservering en kunnen de kaarten aan andere belangstellenden worden verkocht.

Kortingen en acties
Tijdens het theaterseizoen kan Cultureel Centrum de Pas voorstellingsacties organiseren. Acties en kortingen zijn niet van toepassing in combinatie met andere kortingen en op reeds verkochte of gereserveerde kaarten. Er zijn geen studenten-, CJP- of 65+ kortingen van toepassing.

Kaarten teruggeven
Kaarten kunnen tot uiterlijk drie dagen vóór de voorstelling worden teruggegeven. U ontvangt dan een tegoedbon van Cultureel Centrum de Pas. Het telefonisch annuleren van reeds in uw bezit zijnde kaarten is niet mogelijk.
Bij teruggave wordt in alle gevallen € 2,00 aan administratiekosten per kaart berekend (met een maximum van € 10,00)

Kaarten kwijt
Bent u kaarten kwijt bent dan kunt u duplicaatkaarten krijgen. Dit kan alleen als uw aankoop geregistreerd staat in ons computersysteem. Geef dus bij reservering van de kaarten altijd uw naam en adres op. Per duplicaatkaart brengen wij € 1,00 in rekening.

Leeftijdsindicatie
Bij de jeugd- en familievoorstellingen vermelden wij een leeftijdsindicatie. Dit geeft aan dat de betreffende voorstelling geschikt is voor kinderen vanaf de genoemde leeftijd. Deze leeftijdsindicatie wordt gegeven vanuit een impresariaat of producent en is niet bindend. Het is echter wel raadzaam de indicatie te volgen.

Programmawijzigingen
Gedurende het theaterseizoen kan het voorkomen dat, vanuit een impresariaat of producent, wijzigingen in de cast of het programma worden aangebracht. Cultureel Centrum de Pas kan hierop meestal geen invloed uitoefenen en is niet aansprakelijk voor deze wijzigingen. Wanneer bepaalde wijzigingen de productie in te grote mate veranderen, kan Cultureel Centrum de Pas besluiten deze te annuleren.

Klachtenprocedure
Bent u niet tevreden over onze dienstverlening, of is een voorstelling u tegengevallen? Wij horen dat graag! Uw klacht wordt serieus in behandeling genomen. U kunt uw klacht schriftelijk, telefonisch of per mail bij ons uiten. U krijgt altijd binnen twee werkdagen een reactie van onze kant.

Garderobe
Tijdens alle voorstellingen (met uitzondering van kindervoorstellingen) heeft Cultureel Centrum de Pas een bewaakte
garderobe (€ 0,50 per persoon). De directie is niet aansprakelijk voor verlies van of schade aan uw eigendommen.


Rookbeleid
Het is niet toegestaan om te roken in onze locatie.

Fotograferen, filmen en geluidsopnamen
Het is verboden tijdens de voorstellingen foto's, films of geluidsopnamen te maken.

Mobiele telefoons
Het is verboden uw mobiele telefoon tijdens voorstellingen aan te laten staan.

Theater Dinerbon
Wilt u uw theateravond compleet maken? Bestel dan nu de Theater Dinerbon. U krijgt een heerlijk drie-gangendiner geserveerd bij Brasserie ’t Oude Raadhuis. Uw gastheer zorgt dat u netjes op tijd bij uw voorstelling komt. De Theater Dinerbon kost nu slechts € 20,00. Hij is slechts geldig op de dag dat er een theatervoorstelling plaats vindt. De Theater Dinerbon is te koop bij Cultureel Centrum de Pas.