Evenement

Opening Bernheze Atelierroute met alle kunstenaars

MET OPTREDEN VAN BIG BAND OSS!

Datum: maandag 2 april
Tijd: 11:00 UUR
Zaal open: 11:00 UUR
Entree: GRATIS

 

De voorbereidingen voor de 4e Bernheze Atelierroute zijn al in volle gang.

Op maandag 2 april (2e Paasdag) en zondag 8 april 2018, van 11.00 uur tot 17.00 uur, zetten 27 amateurkunstenaars uit Bernheze hun atelier open voor geïnteresseerde bezoekers.
Elke deelnemende kunstenaar heeft een gast-kunstenaar uitgenodigd bij hem/haar te exposeren tijdens de Bernheze Atelierroute. Daardoor wordt het aanbod van kunst nog groter en aantrekkelijker voor de bezoekers. Ook hebben een aantal   nieuwe kunstenaars zich aangemeld.

Als bezoeker zult u verrast worden door de grote diversiteit aan kunstvormen die getoond worden zoals; schilderen, tekenen, keramiek, glas, hout, steen, metaal, brons, siersmeden, installaties, mozaïek, etc.
Ook dit jaar is er tijdens de open atelierroute een centrale overzichtstentoonstelling van de deelnemende kunstenaars te bezichtigen in het café van de Pas. Belangstellenden kunnen zo alvast een eerste indruk krijgen van wat er zoal bij de exposanten thuis te zien zal zijn. Op 2e Paasdag van 11.00 uur tot 13.00 uur en op 8 april tijdens openingsuren.

We geven het geheel ook een gezellig muzikaal tintje: de Big Band uit Oss speelt tot 12.30 uur in het café en u bent van harte uitgenodigd.
Eerst even een lekker kopje koffie, thee of ander drankje en vanaf 12.30 uur bent u in de gelegenheid om alle kunstenaars te bezoeken.

Deze overzichtstentoonstelling zal op 29 maart om 18.00 uur, feestelijk worden geopend ná de onthulling van de nieuwe kunstwerken bij de fietstunnel Loo en Menzel, aan de poorten  van “de Maashorst”, i.s.m. de Gemeente Bernheze en we starten bij Cultureel Centrum de Pas in het café.

Noteer bovenstaande data alvast in uw agenda.
Bent u geïnteresseerd? Neem alvast een kijkje op onze website www.atelierroutebernheze.nl