Nieuws

Opening terras

We kijken uit naar de dag dat we je weer kunnen begroeten op ons terras voor een heerlijk hapje en drankje gezellig met vrienden. Of voor een lekkere lunch. Wij kunnen niet wachten. Tot snel!

Aanmelden vrijwilligers

Wat is De Pas zonder vrijwilligers!? Onze activiteiten vallen of staan hiermee. Omdat wij komende jaren heel veel van die leuke activiteiten willen gaan organiseren voor alle Heeschenaren, zijn wij OP ZOEK NAAR JOU! Heb jij zin en tijd om leuke dingen bij en voor De Pas te doen? Kijk eens op deze pagina.

Nieuwe website

De Pas krijgt een nieuw visitekaartje. Enkele Heesche ondernemers hebben de handen ineen geslagen om een splinternieuwe moderne website te maken. Hierover later meer.

Allerallereerste 

Aangenaam Heesch heeft onlangs een online veiling georganiseerd met als doel lokale, door corona getroffen, ondernemers te ondersteunen. Ook De Pas heeft enkele kavels ingebracht. Er is een totaalbedrag van maar liefst ruim tienduizend euro aan biedingen gerealiseerd. Top georganiseerd door Aangenaam Heesch!

Bestuurswisseling

Sinds januari dit jaar is er een nieuw bestuur van start gegaan. Met het gemeenteraadsbesluit in de binnenzak gaat zij, samen met de nieuwe beheerder Hans Alferink, bekijken wat er nu mogelijk is en waar er in de toekomst eventueel naar toegewerkt kan worden.

Het bestuur en de portefeuilleverdeling:

Gerard van Dijk Voorzitter
Rob Haakmeester
Vice-voorzitter en juridische zaken
Frank van den Broek Secretaris
Adri van der Heijden Penningmeester
Peter Sleegers Bedrijfsvoering en personeel
Audrey Alards Vrijwilligers, technische zaken en maatschappelijke gebruikers
Petra van Teeffelen PR & Communicatie, sponsoring en zakelijke gebruikers